Reviews

Alles is perfect verlopen

Mia Vandenbussche 15/10/2020

Top online winkel. alles liep foutloos en snel!

Caroline Goulet 28/09/2020

Snelle levering
Zeer tevreden over mijn aankoop

Jan Paternoster 08/06/2020

Zeer goed service en top kwaliteit strikjes!

Nicolas 28/04/2020

Supersnelle levering en persoonlijk contact !

Jan De Maertelaere 19/03/2020

Alles zeer goed ontvangen. Uitstekende service

Francis Devos 17/03/2020

het is een hele mooie kleur. de strikken zien er net zo uit als op de foto.
we zijn er heel tevreden over

Yolande 29/02/2020

Fijn dat we pochette en vlinderdas in dezelfde kleur vonden.
Aangenaam dat het deponeren in de brievenbus vermeld werd in de mail. Dank u.

Christine Van den Noortgate 24/02/2020

1 exemplaar( prachtige zilvergrijze strik) laten opsturen . Bedoeling is min 15 exemplaren te bestellen voor ons popkoor. We gaan deelnemen aan het wereldkampioenschap voor koren in België . Vandaar we heel blij zouden zijn met wat korting , tegemoetkoming!

Bogers Caroline 19/02/2020

Zeer goede kwaliteit en service, het geschreven kaartje was een zeer toffe touch!

Daan Parmentier 01/01/2020

Bestelling de volgende dag al bij ons! Supermooie das en strikjes!! Zeer tevreden!!

Louisa theuns 29/12/2019

Alles is prima verlopen!

Lieven Verkest 26/12/2019

Prima kwaliteit en vlotte levering

Van Havere Danny 24/12/2019

zeer goed

Paul vandenbilcke 24/12/2019

Levering liep vertraging op maar medewerker reageerde behulpzaam en flexibel om het probleem op te lossen.

JOMI 19/12/2019

Mooie collectie strikken. Heel gemakkelijke website. Vlotte afhandeling bestelling en betaling. Correcte levering en perfecte kwaliteit. Ik bestel zeker nog op jullie website.

Peter Briers 13/12/2019

Zeer ruime keuze, gemakkelijke webshop, snelle levering

Annelies Vandervelpen 11/12/2019

zeer tevreden

Daniel Schoovaerts 01/12/2019

Alles was netjes verpakt en de levering was ruim op tijd.
We kijken er al naar uit naar de mooie dresscode op onze beurs

Goddeeris Veerle 18/11/2019

Heel tevreden qua prijs-kwaliteit.
Artikel ontvangen na 4 werkdagen

Paul Verhoene 27/10/2019

Perfecte snelle levering!

Christel Van tricht 05/09/2019

Prijs kwaliteit zit zeer goed. Ik kocht een donkergroene linnen strik en ben zeer tevreden. Ook de levering verliep vlot. Ik kan de winkel zeker aanraden!

Sarah 06/08/2019

Zeer vlotte levering! Alles proper in orde!

Brecht De Boeck 02/08/2019

Vlotte levering.
Strikjes worden waarheidsgetrouw weergegeven op de foto\'s.

Edward Delmotte 26/07/2019

Vlotte levering.
Strikjes worden waarheidsgetrouw weergegeven op de foto\'s.

Edward Delmotte 26/07/2019

Heel goede kwaliteit! Prima!

Sabine Anseeuw 26/07/2019

Heel tevreden van de stopdassen en strik. Veel keuze.
Besteld voor de getuigen/ vaders en bruidegom voor een trowfeest.
Snelle levering.

Van Cleemput Jeroen 15/07/2019

Prima service en zeer goede kwaliteit.
Een paar keer per mail wat vragen gesteld en steeds zeer snel beantwoord.
Zo zou elke online bestelling moeten gaan !

Rob Reynders 26/06/2019

Super snelle service!

Stoop ingrid 26/06/2019

Top, mooie grote keuze. Snel geleverd!

Dieter Behaegel 24/06/2019

Zondag besteld en woensdag al geleverd.
De bestelling is vlot geregeld en het resultaat is zeer goed.
Een webshop om te onthouden.
Proficiat !

Eddy Platteeuw 27/05/2019

Een schitterende satijne strik gevonden bij strikkenwinkel.be waar ik al lang naar op zoek was. De kleur past perfect bij het kostuum.

Stoop Ingid 25/05/2019

Zeer tevreden, alle producten perfect zoals de beschrijving en zeer snelle levering !

Jean Truyts 18/05/2019

Snelle levering van een perfecte strik.

Rob 16/05/2019

Zeer vlotte en correcte levering. Uitstekende kwaliteit van de strik.

Kristof 06/05/2019

Snelle levering en prijs kwaliteit dik in orde !!!

Frankie Verspecht 17/04/2019

Snelle levering, goede service!

Arne Van Horen 07/04/2019

Perfecte levering en aankoop. Zeer tevreden. Geen opmerkingen!

Sarah 13/02/2019

Goede service, op tijd geleverd. Er moet nooit iemand thuis zijn omdat het pakketje in de brievenbus past.

De Puydt 25/01/2019

+Goede communicatie
+Snelle levering
+Scherpe prijs

Doe zo voort!

Nick Janssen 22/01/2019


Uitstekend.

Dirk Mestach 26/12/2018

Snelle en goede levering. Mooi product.

Maxine Verloove 17/12/2018

Mooie en kwaliteitsvolle producten en verzorgde verpakking. Binnen de termijn geleverd aan huis.

Christian DV 15/12/2018

Voor de tweede maal een setje strikken besteld. Deze maal een extra betaald voro vervoerskosten omdat ik ze dringend nodig had. De volgende dag om 20u thuis afgeleverd! Perfect!

juul lannoo 11/12/2018

Snelle levering, goeie kwaliteit

Patrick Senden 08/12/2018

Ik geef jullie met veel plezier de 5 sterren die jullie verdienen. We bestelden twee sets bretellen, een stropdas en een Strik. Twee dagen later werd alles zeer fraai verpakt geleverd en wat we ontvingen oversteeg onze verwachtingen. Ik beveel jullie aan bij iedereen die ik ken.

Kris 04/12/2018

mooi product voldoet volledig aan de verwachtingen
tijdige levering

BEel 27/11/2018

Mooi afgewerkte strik! Goed systeem

Baekelmans 26/11/2018

Zeer vlotte, vriendelijke en persoonlijke service!

Katrien 21/11/2018

Supergoede service! De strik is op tijd aangekomen en goede kwaliteit!

Elke De Nil 17/11/2018

Mooi assortiment en snelle service

Torfs Myriam 20/10/2018

Zeer tevreden !!!!

Marleen Impens 27/09/2018

perfecte service en mooie kwaliteit
super tevreden

Marc Janssens 31/08/2018

Tot op heden de strik nog steeds niet ontvangen !

Ronan Koninckx 28/08/2018

top!!

Nathalie Desal 14/08/2018

Eerste bestelling: 5 strikjes besteld voor mijn trouw bestemd voor de 5 bruidsjongens.
Uitgebreide keuze, enige plek waar ik vond wat ik wilde hebben, zeer snelle levering(3werkdagen). Goes op de hoogte gehouden via e-mail.
Doe zo verder!

Knoop kevin 05/08/2018

Snelle verzending, mogelijks sneller dan het gelukt is om mijn strik te knopen...
Tevreden van de kwaliteit!

Frederick VC 17/07/2018

Track&trace van het pakketje zou heel handig zijn.

Niels Debel 16/07/2018

Snelle accurante levering

Werner Helsen 11/07/2018

De kwaliteit was zoals verwacht en op tijd geleverd.

jonathan vereman 04/07/2018

Heel handig en goede kwaliteit

Sander Saboo 08/06/2018

Heel tevreden over de fushia strik die we besteld hadden! Mooi materiaal, leuk met het streepje in, en vooral: mijn man en ik zagen er zo leuk gematcht uit op het trouwfeest afgelopen weekend! merci!

Hanna Busschop 06/06/2018

Via standaard verzending TOP! Geen opmerkingen! Maar vorige keer bijbetaald voor DPD en heel veel last mee gehad.

Nick Karnas 05/06/2018

Snelle levering , mooie kwaliteit strik

Isabelle Hoornaert 08/05/2018

Ik ben zeer tevreden over strikkenwinkel.be: ruime keuze, snelle levering.

Evi 06/05/2018

Zeer tevreden, goede kwaliteit en snelle levering

Peter bollen 19/03/2018

Goede service en kwalitatieve producten!

Stijn 17/03/2018

Uitgebreide keuze aan artikelen. Eenvoudige manier om een artikel te bestellen. De levering verliep snel en correct. Het geleverde strikje was zorgvuldig ingepakt. Vorm, kleur en afmeting van het strikje voldoen aan de verwachting.

De Raeve Marianne 06/03/2018

Zeer tevreden! Snelle levering en super kwaliteit! De kleur van de dassen + strikje is ook precies wat ik verwacht had. Dus heel tevreden

Vicky Annys 05/03/2018

Zondag besteld - dinsdag thuis geleverd!

Topservice!

Mooie strikken, mooie kwaliteit!

Seppe Lanckriet 19/02/2018

goede kwaliteit en snelle levering. proficiat!

willy van cauwenberghe 03/02/2018

Mooie kwaliteit van de Gouden strikjes die ik besteld heb voor een 50 jarig bestaan van onze voetbalploeg

Katrien goudie 24/01/2018

Pakje perfect bezorgd op 2 dagen.

VERHEUEN MARIE THERESE 22/01/2018

Snelle levering
Mooie kwaliteit zijden strik

Chris Walravens 15/01/2018

Ik bestelde een zwarte vlinderdas. Ging zeer vlot. Ook levering was snel en in orde. Goede kwaliteit. Nu nog vlot leren strikken!

Peter Laekeman 13/01/2018

uitstekend product en vlotte tijdige levering, afgezien de zeer drukke eindejaarsperiode ! Ben zeer tevreden met mijn bestelling. Kleine randopmerking : had graag in het vervolg spontaan het trackingnummer voor DPD meegekregen in hun mail die meldt dat de bestelling verstuurd werd.

LOMMENS 03/01/2018

Ik zocht last-minute een strikje in kerst-thema voor op het toneel. We speelden een stuk in de tijd van Kerstmis, dus vonden we dit een meerwaarde. Ik heb gemakkelijk een gepast strikje gevonden op deze website en deze werden ook snel geleverd bij me thuis. Ze waren ook van goede kwaliteit.

Jorgé Reyniers 26/12/2017

Over de service van strikkenwinkel absoluut geen klachten, prachtige strik, prijs/kwaliteit is top! Echter wel klachten over levering via dpd, waar ik zelfs voor bijbetaald heb. Heb rechtstreeks via dpd al een klachten email gestuurd met bewijsstukken van hun vergissingen/fouten.

Nick Karnas 17/12/2017

Uitstekende service en producten van hoge kwaliteit inclusief handleiding. Uiterst tevreden!

Tom Vermeulen 12/12/2017

Zeer tevreden over de zeer correcte en klantvriendelijke afhandeling van mijn bestelling. Ik had blijkbaar een technisch probleem tijdens de betaling waardoor de bestelling mazr niet de betaling doorging. Zeer goede en correcte opvolging door jullie diensten waardoor ik met zekerheid mijn betaling apart kon doen en toch alles netjes gecombineerd werd met levering na enkele dagen. Zeer mooie strikken. Mijn lief is er zeer blij mee want vandaag was ik de sint die strikken in zijn schoen legde. Dank

Lieve stas 06/12/2017

Ik had eerst een mail gestuurd , toen de eigenaar op de mobiel gebeld die mij keurig te woord stond en rustig vertelde wat ik moest doen , omdat ze geen winkel hebben maar een magazijn .
Deze raad opgevolgd. De bestelling was een (koningsblauwe) strik. Deze werd keurig ingepakt en binnen 48 uur per koerier thuisbezorgd.

Jannie.t.Hooft-Valk 26/11/2017

Heel.vlotte bestelling en levering

Claeys Caroline 13/11/2017

Snelle en correcte levering, niets op te merken!

Geurts Olivier 08/11/2017

Mooie strikken

Celine de maeseneer 11/10/2017

Zeer tevreden van de bestelling! Bedankt! Mooie Strik ...

Anaïs Van de Voorde 11/10/2017

vlotte en snelle levering, verzorgd en net verpakt

kristian geldhof 27/09/2017

niks op aan te merken!

jean-pierre de coninck 21/09/2017

De bestelling werd netjes op tijd geleverd. Snel en een kwaliteit die mijn verwachting overtrof!

Nancy Spiessens 11/09/2017

geen

Gaudissabois LGS bvba 11/09/2017

Op tijd geleverd in een verzorgde verpakking! Strik en bretellen zijn van uitstekende kwaliteit, niets op aan te merken!

victor vandoorne 14/07/2017

De kleuren op de foto\'s kwamen goed overeen met de realiteit. Hierdoor paste de strik perfect bij mijn kleed. Erg tevreden!

Laura Heeren 30/06/2017

Ik zocht naar bretels en naar een bijpassend strikje. Heb ze hier direct gevonden en dan ook meteen besteld. Ze zijn allebei binnen 2 dagen aangekomen en de kwaliteit kan niet beter. Ze zien er geweldig uit en zijn ook zeer goed gefabriceerd. Strikkenwinkel.be is dus een echte aanrader als je snel strikken/dassen/bretels wilt kopen van hoge kwaliteit voor een zeer degelijke prijs.

Stein van der Looij 19/06/2017

Zeer leuke ervaring gehad met jullie, mooie strikken, prima levering, uitermate tevreden.
Overlaatst trouwfeest gehad met strik, heb iedereen jullie website aangeraden!

Groeten,
Sam

Sam Vertommen 30/05/2017

Levering binnen de voorspelde periode, kwaliteitsvol product

Lennart Aerts 20/05/2017

alles prima

Michel Gijde 18/05/2017

prima service !!!!!

marina van moer 18/05/2017

Vlotte service!

Natasha Storms 24/04/2017

super snelle service en heel mooie strikken. (is voor onze trouw)

Ilse Vandenberghe 15/04/2017

Heel vlotte correcte service ! Goede kwaliteit.

Philippe Braekman 13/04/2017

Prima service, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Vlotte reactie op de vraag welke das het dichtst bij een bepaalde kleur kwam om zo de juiste das te vinden voor een trouw.

Prins 23/03/2017

Zeer goeie en snelle service. Uitstekende kwaliteit van strikken. Prijs/kwaliteit op en top in orde!

Rens 11/03/2017

Ik ben zeer tevreden van het aanbod en van de geleverde service.

Andrea Appeltans 15/02/2017

Goede service, snelle levering en goede kwaliteit!
Dank u wel.

Rizza Cantero 13/02/2017

Topservice en topkwaliteit van de strikken!

Milan Decorte 12/02/2017

Spijtig dat de gevraagdes strik niet in stok maar het zeker correct opgelost.

Ignace Reheul 01/02/2017

heel goede service, prima kwaliteit

Luc Huybreghts 23/01/2017

degelijke kwaliteit die stevig aanvoelt.

Thijmen Sanders 23/01/2017

Snelle en correcte service en vooral zeer mooie kwaliteit. Nergens anders te vinden! Wel een hoge extra kost voor het \"snel\" te laten leveren. Voor andere webwinkels is 1-2 dagen haast standaard.

Christiaan Leenaers 06/01/2017

Goede kwaliteit en snelle levering.

Lefebvre Bart 06/01/2017

Het pakketje en de inhoud was prima maar dee bezorging van het pakje duurde bijna een week nadat de strikkenwinkel had aangegeven dat hetverzonden was. Daardoor hadden we de strik en het pochet niet op tijd voor de bruiloft. De strikkenwinkel zelf reageerde zeer correct en meewerkend om de bestelling terug te nemen

Jaap Willems 27/12/2016

Perfect geregeld!

Jos Breemans 02/12/2016

veel keuze, vlugge bestelling, heel goeie kwaliteit !!

juul lannoo 24/11/2016

Ik heb een strik besteld en gekregen haha

Willems Louis 23/11/2016

Alles ok

Verkeyn José 23/11/2016

Zeer snelle levering. Kwaliteit naar prijs!

Bjorn Van Holsbeke 09/11/2016

Snel geleverd en uitstekende prijs kwaliteit

Julie Courtens 06/11/2016

Strikje was mooi op tijd geleverd en paste goed bij mijn vest, gelukkig want ik had het nodig voor een trouwfeest een paar dagen later :-).

Bavo dhaene 03/11/2016

Zeer tevreden over de service & performantie site.
Eén min-/werkingspuntje echter, vandaar mijn \'4\' als quotatie, de hoge leveringskost als je je strikken binnen de 2 werkdagen wenst.
Zeker op proberen te negocieren zou ik zo zeggen! :)

Succes nog & wellicht tot binnenkort,
Tim

Vanarendt Tim 26/10/2016

Prima service, snelle levering

Carina Kenis 09/10/2016

Geen opmerkingen.\r\nVlotte levering + goeie kwaliteit

Dochy Ludovic 30/09/2016

Handige website, handig om te betalen, mocht er iets moeten veranderen, dan vind ik dat de leveringstijden nogal lang kunnen zijn in vergelijking met andere webwinkels.

Anthony 28/09/2016

Hallo,\r\nIk besloot last minute voor de trouwfeest van mijn zus nog een strik aan te kopen. Bij strikkenwinkel.be vond ik een ruim aanbod waarvan heel wat op voorraad. Na de vermelde leveringstermijn van 2 à 3 dagen nog steeds niets gehad bleek deze gedropt te zijn in één van de parcelshops in de buurt. Na een mailtje gestuurd te hebben kwam ik hierachter en dus nog lekker op tijd om met de strik op het trouwfeest te staan schitteren :).\r\nMvg Willem

Willem 06/09/2016

Vlotte afhandeling en levering!

Geert Lievens 11/08/2016

Goed overzicht op de website, levering volledig zoals afgesproken

Jan Thielemans 10/08/2016

Uitstekend om via de site te bestellen(goede foto\'s en beschrijving) en snelle levering!

Marco 13/05/2016

Mooie strik. Netjes opgestuurd.

Yassine 22/03/2016

De strikken zijn van topkwaliteit. Prachtig zijde.

Michiel Demarey 10/02/2016

Goede prijs, goede kwaliteit, snelle levering zonder enige problemen. DE PERFECTE COMBINATIE!

Andrew Borges Dutra 04/01/2016

Tot mijn grote verbazing was een \'zelfstrikker\' vlinderdas in de winkels in de buurt niet verkrijgbaar. Daarom was ik erg blij met jullie online shop en de snelle levering zodat de strik toch nog voor Kerst in huis was. De strikinstructies bleken helaas niet te kloppen; gelukkig heeft Youtube daar uitkomst gebracht.

petra de wilde 28/12/2015

Snelle en correcte levering!

Lucvb 23/12/2015

Snel en eenvoudig vind je de stropdas of strik die je nodig hebt voor elke gelegenheid. Super!

Koen Gurny 11/11/2015

Verzorgd en snel geleverd! Ik had dringend een blauwe strik nodig voor een feestje en was zoals afgesproken op tijd aangekomen. Zeker van plan om in de toekomst opnieuw bij jullie te bestellen!

Brice 29/09/2015

Perfecte service, snel en makkelijk. Strikje van degelijke kwaliteit en stemt overeen met de foto\'s op de website.

Philippe 31/08/2015

Zeer snelle en correcte afhandeling .

Anonymous 20/07/2015

De levering en service is uitgesproken fantastisch! Correct en ook snel, kwaliteit is top. Ik heb eerst 2 exemplaren besteld om te zien of de kleur en kwaliteit was zoals op de foto en het plaatje klopt. De kleuren matchen, ik ga nu de hele suite bestellen!

Ilse Dekeukelaere 19/05/2015

Ik had dringend een strikje nodig en bestelde hier een gouden strik. Na 3 dagen had ik het al en het is van zeer goede kwaliteit. Een tevreden klant!

Anonymous 15/12/2014

Perfect!

Anonymous 12/12/2014

mooi en degelijk verpakt, snel geleverd.

LadyOlive 10/12/2014

Even geleden heb ik een zijden zelfstrikker gekocht. Prijs-kwaliteit is het zeer goed. Service is ook prima!

Anonymous 01/12/2014

Perfecte service !!! Snel geleverd 100% Clean !

Geert Pauwels 30/06/2014

Uitstekende kwaliteit van strikje. Bovendien binnen de vooropgestelde termijn van 2-4 werkdagen geleverd. Conclusie: zeer tevreden over de service!

Anonymous 18/06/2014

Prachtige strikken voor zijn prijs, ben heel tevreden.

Hippoliet Foubert 03/06/2014

Zeer tevreden klant! Alles duidelijk, levering tijdig, verzorgd verpakt. Het strikje is net zoals op site afgebeeld.

Carlo Crapoen 20/05/2014

Levertijd 2-3 werkdagen of 1 werkdag met DPD
Niet tevreden? Je mag je bestelling binnen 30 dagen terugsturen
Sinds 2004 dé specialist in vlinderdassen in grote aantallen

Betaal veilig online

×