Strikkenwinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Welke strik kiest u?

Welke vlinderstrik BLOG2

Vlinderstrikken en vlinderdassen zijn er veel verschillende kleuren en materialen, maar welk type vlinderstrik past bij welke gelegenheid? Wij adviseren graag.

Vind de juiste kleur vlinderstrik

Het is waarschijnlijk de eerste vraag die u uzelf stelt wanneer u op zoek bent naar een nieuwe vlinderstrik voor een speciale gelegenheid. Elk jaar zijn er nieuwe kleuren in de mode, welke kleuren dat dit seizoen zijn, leest u in dit artikel. Uiteraard moet een bepaalde kleur ook goed aansluiten bij uw outfit of pak.

Een vlinderstrik combineren bij een pak

Draagt u een blauw of donkerblauw pak met een wit overhemd, dan is de keuze in kleur eindeloos. Een blauw pak is vrij neutraal en daarom matchen er ontzettend veel kleuren. Wat we afraden bij het kiezen van de juiste kleur vlinderstrik is een donkerdere kleur dan het pak. Het is stijlvoller om te kiezen voor enkele tinten lichter. Zo passen lichtblauw, pastelgeel en oudroze perfect bij een donkerblauw pak. Draagt u beige of andere lichte aardetint pak, kies dan bijvoorbeeld voor een zachte en subtiele kleur, zoals beige, licht groen, crème of goud als accessoire.

Een vlinderstrik combineren bij een casual outfit

Wilt u een strik combineren bij een casual outfit dan past juist een harde of opvallende kleur erg goed bij deze combinatie. Combineer bijvoorbeeld een beige chino en jeansoverhemd met een bordeauxrode linnen vlinderstrik voor een trendy look. En wat vindt u er van om deze outfit dan af te stylen met een paar trendy bretellen?

vlinderstrikken blog

Vlinderstrikken in verschillende materialen

Waarschijnlijk hebt u inmiddels een idee voor de juiste kleur.. Dan volgt nu de keuze voor het materiaal. Heeft u een zakelijk diner of een chique bruiloft? Dan zijn vlinderstrikken van zijde of satijnzijde een perfecte keuze. Is de gelegenheid iets meer casual, dan kan een linnen, wollen of gebreide vlinderstrik een goede optie zijn. Zoek jij iets goedkopers, voor 1 keer dragen of iets dat makkelijker te reinigen is, kies dan voor polyester.

Een vlinderstrik of zelfstrikker

Voorgestrikte vlinderstrikken worden al jaren goed ontvangen bij de strik dragende, maar wil je echt als een professional overkomen, kies dan eens voor een zelfstrikker. Dit vergt wel een goede techniek en daarom adviseren wij deze strik ruim van te voren aan te schaffen, zodat je nog even kunt oefenen. Uiteraard hebben wij de instructies voor het strikken van een zelfstrikker voor u uitgeschreven. Deze vindt u hier.

de eerste keer terug bretellen dragen wat een uitstraling van de goudkleurige bretel. grote keuze , Past perfect , sterke uitvoering. Past
op donkere jeans, donker hemd, polo\'s en Bermuda korte broek met aangepast hemd
Bergs Joseph
Grote keuze aan dassen en toebehoren , goede kwaliteit, correcte en snelle levering
Philippe
mooi product ,en correcte levering
Carel Gruwez
Makkelijke website, groot aanbod, snel geleverd en mooie kwaliteit.
An
Bestelling vlot en correct afgehandeld, ik ben fan van Profuomo stropdassen, dus ik ben heel blij met deze leverancier!
L. De Vos
Zeer correcte afhandeling van de bestelling. Snelle levering en zorgvuldig verpakt. Zeer tevreden met het artikel.
Ann

Betaal veilig online

×